krovstvo

O NAS

  • PDF

kosSmo samostojno podjetje, ki se že od leta 1991 ukvarja s prekrivanjem individualnih hiš in večjih družbenih objektov. Danes je v podjetju redno zaposlenih 8 delavcev. Z delavci se vse skozi izobražujemo in tako ohranjamo stike z novostmi, ki jih uspešno izvajamo tudi v praksi.
Naša ponudba zajema izvajanje krovskih in kleparskih del.
Krovska dela izvajamo v skladu z zahtevanimi navodili proizvajalca kritin. Dela so izvedena hitro, predvsem pa kvalitetno. In to je najpomembnejše vodilo našega podjetja. Pooblaščeni smo za izvajanje krovskih del z naslednjimi kritinami: Decra, Bramac, Tondach, Creaton, Italpaneli in Metrapan. Izvajamo tudi prekrivanje streh s Prefa pločevinasto kritino, Trimo ploščami in klasično pločevino (folcane strehe) ter Esal in Landini salonitnimi ploščami.
Opravljamo vsa kleparska dela iz bakrene, aluminijaste in pocinkane pločevine. Žlebove in ostale kleparske elemente dobavimo ali izdelamo sami na krivilnem hidravličnem stroju. Za izvedbo ravnih pločevinastih streh in izdelavo ter montažo različnih obrob uporabimo materiale po pogovoru in želji stranke.

Pri svojem delu uporabljamo električno transportno dvigalo, kar nam omogoča izvajanje del na večjih in višjih objektih.
Pred izdelavo predračuna si objekt najprej ogledamo, stranki svetujemo in skupaj poiščemo najbolj ugodno rešitev.

You are here Predstavitev