krovstvo

Krovska dela

  • PDF

streha-2Krovska dela izvajamo v skladu z zahtevanimi navodili proizvajalca kritin, tako so dela izvedena hitro, predvsem pa kvalitetno. To je tudi najpomembnejše vodilo našega podjetja! Za kvalitetno izvedbo del skrbimo tako, da se z delavci udeležujemo seminarjev, kjer se spoznamo s pravilnim in kvalitetnim izvajanjem del. Tako smo strokovno usposobljeni za pokrivanje s posameznimi vrstami kritin.

Pooblaščenistreha-bramac smo za izvajanje krovskih del z kritinami: Bramac, Tondach, Decra Creaton ter Italpaneli in Metrapan ploščami.Krovska dela izvajamo tudi s Trimo in Esal ploščami, seveda pa je to odvisno od želja posameznih strank. Izvajamo pokrivanje ravnih streh s Sika folijo, ki je visokokakovostni sistem za hidroizolacijo ravnih streh.

Pred pokrivanjem streh izvedemo tudi kvalitetno toplotno izolacijo ostrešja. Dodatno jo nadgradimo še z Agepan vodoodpornimi ploščami ali s paropropustno folijo
Za pokrivanje nadstreškov uporabljamo ravne prozorne plošče, s katerimi thumb_Kombiji-1.jpgdosežemo lep izgled nadstreška, hkrati pa kljub pokritju in zaščiti ohranimo svetlobo.

Pred izdelavo predračuna si objekt najprej ogledamo, stranki svetujemo in skupaj poiščemo najbolj ugodno rešitev.

Na vse vrste kritin montiramo strešna okna Velux in Roto ter okna drugih proizvajalcev.

KROVSKA DELA - POVEZAVE

BETONSKE KRITINE
OPEČNE KRITINE

PLOČEVINASTE KRITINE

SALONITNE PLOŠČE

IZVEDBA RAVNIH STREH

RAVNE PROZORNE PLOŠČE

SEKUNDARNE KRITINE

  

 

You are here Krovska dela